Nieuws

HPV vaccin Gardasil en Cervarix

In juli 2008 besloot minister Klink dat alle meisjes vanaf 12 jaar gevaccineerd dienen te worden tegen baarmoederhalskanker. Hij baseerde deze beslissing op advies van de gezondheidsraad. In de media werd uitgebreid aandacht besteed aan deze vaccinatie, waarbij de niet bewezen veiligheid en effectiviteit voorop stonden alsook de banden van artsen/onderzoekers met farmaceutische fabrikanten werd doorgelicht. Desalniettemin besloot ik e.e.a. nog eens onder uw aandacht te brengen.

Privacy verklaring

Uw privacy

  Zie verder privacy verklaring

 

Zonneallergie
Nu het voorjaar eindelijk in aantocht is, is het heerlijk om van de zon te genieten. Zonneallergie kan dan de kop opsteken. Een homeopatisch middel kan helpen deze vervelende kwaal onder controle te houden.
Hooikoorts
Voor de acute behandeling van hooikoorts kunt u de hooikoortsvragenlijst invullen.
Als u de lijst naar mijn huisadres stuurt, zoek ik op wat u nodig heeft en stuur het middel naar u op.
Homeopathie en vrouwen
Deze keer informatie over wat homeopathie voor vrouwen kan betekenen. Hierin aandacht voor specifieke vrouwenproblemen. Veel van deze problemen hebben een relatie met hormonale veranderingen. Veel van deze klachten lijken bij meerdere vrouwen voor te komen, maar geen vrouw is hetzelfde.
Candida dieet

Alle suikers vermijden, dus koekjes, cake enz. met suiker laten staan. Geen ingeblikt eten, daar zit ook vaak suiker in. Toegevoegde suikers zijn verboden, maar natuurlijk voorkomende suikers zijn toegestaan. Benamingen voor suikers zijn o.a glucose, sucrose of rietsuiker. Natuurlijk voorkomende suikers zoals in bananen en wortels zijn geen probleem.